Föreläsare & Visionär

Hej!

Jag heter Lisa och jag har jobbat som undersköterska med personer som drabbats av kognitiva sjukdomar i 24 år och jag Älskar det jag gör! Jag älskar mötet med människor. För det utmanar mig. Varje möte, varje dag, utmanar mig och får mig att vilja lära mig lite mer och utvecklas ytterligare i mötet.

2016 erhöll jag äran att bli vald till Årets bästa handledare på regional nivå och det var i samband med den utmärkelsen som jag började sätta ord på vad det är jag brinner för. Jag började aktivt reflektera över och ta reda på hur jag påverkar de jag möter och vilka avtryck jag själv lämnar ifrån mig i dessa möten, samt att reflektera över hur jag själv påverkas av de jag möter och hur jag tolkar de signaler som ges till mig.

Jag är utbildad specialistundersköterska inom Geriatrik, Gerontologi, Demens och Rehabilitering och tog min examen våren 2020, och har genom denna utbildning ökat min förståelse ytterligare vad gäller samspel i möte mellan människor.

Med lång arbetslivserfarenhet inom samma yrke så vet jag hur svårt det kan vara att tänka nytt, tänka om…

Men vad händer om vi vågar göra det? Tänk om vi vågar se längre än det vi ser vid första anblicken och tänk om vi vågar titta närmre….på oss själva?